Hierom wordt Prins Harry de beste vader voor zijn zoon Archie

Hierom wordt Prins Harry de beste vader voor zijn zoon Archie

Hierom wordt <em>Prins Harry</em> de beste vader voor zijn zoon <em>Archie</em> Het kan de afgelopen week niemand ontgaan zijn: Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zijn de trotse ouders geworden van zoon Archie. Het Britse The Sun heeft er alle vertrouwen in dat Harry een hele goede vader zal zijn. Ze maakten een overzicht van redenen waarom. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook De eerste beelden van de baby van Prins Harry en Meghan Markle Bekijk deze video » Kersverse vader prins Harry verricht opening Invictus Games Bekijk deze video » Prins Harry geeft Nederlands meisje dikke knuffel na ontvangen kraamcadeau Bekijk deze video »
Royals :
Hierom wordt Prins Harry de beste vader voor zijn zoon Archie

Het kan de afgelopen week niemand ontgaan zijn: Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zijn de trotse ouders geworden van zoon Archie. Het Britse The Sun heeft er alle vertrouwen in dat Harry een hele goede vader zal zijn. Ze maakten een overzicht van redenen waarom. Bekijk de beelden hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hierom wordt Prins Harry de beste vader voor zijn zoon Archie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV