Primoz Roglic snelste renner in proloog Giro d'Italia, Dumoulin slechts vijfde

Primoz Roglic snelste renner in proloog Giro d'Italia, Dumoulin slechts vijfde

<em>Primoz Roglic</em> snelste renner in proloog <em>Giro d'Italia</em>, <em>Dumoulin</em> slechts vijfde Primoz Roglic is de snelste renner in de eerste etappe van de Giro d'Italia. Hij deed over acht kilometer 12 minuten en 54 seconde. Tom Dumoulin was de eerste die vanmiddag in de proloog startte. De Nederlandse favoriet reed de acht kilometer in 13 minuten en 22 seconde. Hiermee pakte op de vijfde plaats, achter Simon Yates (13.13, tweede), Vincenzo Nibali (13.17, derde) en Miguel Angel Lopez (13.22, vierde). Bekijk hier hoe je de Giro live op tv kunt zien. Tom Dumoulin eerste start in proloog Giro d'Italia 2019 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Primoz Roglic snelste renner in proloog Giro d'Italia, Dumoulin slechts vijfde

Primoz Roglic is de snelste renner in de eerste etappe van de Giro d'Italia. Hij deed over acht kilometer 12 minuten en 54 seconde.

Tom Dumoulin was de eerste die vanmiddag in de proloog startte. De Nederlandse favoriet reed de acht kilometer in 13 minuten en 22 seconde. Hiermee pakte op de vijfde plaats, achter Simon Yates (13.13, tweede), Vincenzo Nibali (13.17, derde) en Miguel Angel Lopez (13.22, vierde).

Bekijk hier hoe je de Giro live op tv kunt zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Primoz Roglic snelste renner in proloog Giro d'Italia, Dumoulin slechts vijfde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier