Ilse DeLange heeft alle vertrouwen in optreden Duncan Laurence

Ilse DeLange heeft alle vertrouwen in optreden Duncan Laurence

Ilse DeLange heeft alle vertrouwen in optreden Duncan Laurence Ilse DeLange is vol vertrouwen en gelooft dat Duncan Laurence een geweldig optreden gaat neerzetten op het Eurovisie Songfestival. Eerder kwam naar buiten dat de tweede repetitie van Duncan in Tel Aviv nogal rommelig verliep. Kijk de halve finale met Duncan Laurence live via Gids.tv. Optreden Duncan Laurence overtuigt niet, maar sleutelt aan optreden: "Het wordt nog beter!" Bekijk deze video » Problemen met lichtbolEr waren wat technische problemen en gedoe met een lichtbol, waardoor de repetitie niet liep zoals zou moeten. Maar volgens Laurence ging het goed en ook Ilse is zeer positief. Ze had zelfs ‘pijn in haar kaken’ van het lachen, vertelt de zangeres in RTL Boulevard. Coach Ilse DeLange vol lofDeLange leerde Duncan kennen bij The Voice Of Holland, zij is er mede verantwoordelijk voor dat hij met Arcade op het Songfestival staat. Ilse is nog steeds vol lof en noemt hem een natuurtalent op het gebied van praten, zingen en performen. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 & 18 mei om 21:00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bekijk eerste repetitie Duncan Laurence voor Eurovisie Songfestival 2019 Bekijk deze video » Gemengde reacties na eerste Songfestival-repetitie Duncan Laurence Bekijk deze video » Songfestival 2019: tweede repetitie Duncan Laurence - Arcade Bekijk deze video »
Songfestival :
Ilse DeLange heeft alle vertrouwen in optreden Duncan Laurence

Ilse DeLange is vol vertrouwen en gelooft dat Duncan Laurence een geweldig optreden gaat neerzetten op het Eurovisie Songfestival. Eerder kwam naar buiten dat de tweede repetitie van Duncan in Tel Aviv nogal rommelig verliep.

Kijk de halve finale met Duncan Laurence live via Gids.tv.

Problemen met lichtbol
Er waren wat technische problemen en gedoe met een lichtbol, waardoor de repetitie niet liep zoals zou moeten. Maar volgens Laurence ging het goed en ook Ilse is zeer positief. Ze had zelfs ‘pijn in haar kaken’ van het lachen, vertelt de zangeres in RTL Boulevard.

Coach Ilse DeLange vol lof
DeLange leerde Duncan kennen bij The Voice Of Holland, zij is er mede verantwoordelijk voor dat hij met Arcade op het Songfestival staat. Ilse is nog steeds vol lof en noemt hem een natuurtalent op het gebied van praten, zingen en performen.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 & 18 mei om 21:00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ilse DeLange heeft alle vertrouwen in optreden Duncan Laurence of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV