Donny Roelvink ziet botox voor later wel zitten

Donny Roelvink ziet botox voor later wel zitten

Donny Roelvink ziet botox voor later wel zitten Donny Roelvink denkt dat hij over een aantal jaar wel botox zal gebruiken. Op het Youtube-kanaal van Dave en Donny Roelvink raken de broers aan de praat als ze terugkijken naar De Roelvinkjes Passen Op De Winkel. Als Donny zichzelf er ‘verrot’ uit vindt zien, zal hij de natuur een handje helpen. Dave is in eerste instantie verbaasd door de uitspraken van zijn broer, maar reageert na zijn uitleg met ‘zit wat in’. Donny Roelvink is weer single Bekijk deze video » Dave Roelvink en Donny Roelvink: 'Wij hebben echt geen luizenleven' Bekijk deze video » Dave Roelvink en Donny Roelvink halen levensgevaarlijke capriolen uit Bekijk deze video »
Entertainment :

Donny Roelvink denkt dat hij over een aantal jaar wel botox zal gebruiken. Op het Youtube-kanaal van Dave en Donny Roelvink raken de broers aan de praat als ze terugkijken naar De Roelvinkjes Passen Op De Winkel. Als Donny zichzelf er ‘verrot’ uit vindt zien, zal hij de natuur een handje helpen. Dave is in eerste instantie verbaasd door de uitspraken van zijn broer, maar reageert na zijn uitleg met ‘zit wat in’.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donny Roelvink ziet botox voor later wel zitten of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: natuur, broers, winkel, botox, youtube-kanaal, terugkijken, uitleg, donny roelvink, de roelvinkjes


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV