Samenvatting WTCR race 2 Slowakije: Catsburg vierde, top-10 finish Coronel en Langeveld

Samenvatting WTCR race 2 Slowakije: Catsburg vierde, top-10 finish Coronel en Langeveld

Samenvatting <em>WTCR</em> race 2 Slowakije: Catsburg vierde, top-10 finish Coronel en Langeveld De drie Nederlandse deelnemers aan het WTCR hebben zondag in race 2 in Slowakije een goed resultaat neergezet. Nick Catsburg was de hoogst geklasseerde Nederlander: Hij werd vierde en greep daarmee nipt naast een podiumplek. Winst voor GirolamiRace 2 op de Slovakiaring werd gewonnen door Néstor Girolami, terwijl zijn ALL-INKL.Com Münnich Motorsport-teamgenoot Esteban Guerrieri tweede werd. Kevin Ceccon maakte het podium compleet. Voor Girolami is het zijn derde zege dit seizoen in het WTCR. Lees ook: WTCR 2019 live op tv NederlandersNick Catsburg wist zijn vierder plek te behalen door in de slotfase Rob Huff in te halen, die vijfde werd. Niels Langeveld werd achtste en pakte daarmee zijn eerste punten van dit seizoen. Tom Coronel werd tiende en dat was knap, nadat hij vanaf een 27e plek was gestart. Het WTCR-seizoen wordt uitgezonden bij Eurosport. Je kunt alle samenvattingen van het WTCR terugkijken bij Gids.tv. Samenvatting WTCR race 3 Hongarije: Tarquini wint, opnieuw punten voor Catsburg en Coronel Bekijk deze video » Samenvatting WTCR race 1 Slowakije: Coronel en Catsburg in de top 10 Bekijk deze video »
Sport :
Samenvatting WTCR race 2 Slowakije: Catsburg vierde, top-10 finish Coronel en Langeveld

De drie Nederlandse deelnemers aan het WTCR hebben zondag in race 2 in Slowakije een goed resultaat neergezet. Nick Catsburg was de hoogst geklasseerde Nederlander: Hij werd vierde en greep daarmee nipt naast een podiumplek.

Winst voor Girolami
Race 2 op de Slovakiaring werd gewonnen door Néstor Girolami, terwijl zijn ALL-INKL.Com Münnich Motorsport-teamgenoot Esteban Guerrieri tweede werd. Kevin Ceccon maakte het podium compleet. Voor Girolami is het zijn derde zege dit seizoen in het WTCR.

Lees ook: WTCR 2019 live op tv

Nederlanders
Nick Catsburg wist zijn vierder plek te behalen door in de slotfase Rob Huff in te halen, die vijfde werd. Niels Langeveld werd achtste en pakte daarmee zijn eerste punten van dit seizoen. Tom Coronel werd tiende en dat was knap, nadat hij vanaf een 27e plek was gestart.

Het WTCR-seizoen wordt uitgezonden bij Eurosport. Je kunt alle samenvattingen van het WTCR terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting WTCR race 2 Slowakije: Catsburg vierde, top-10 finish Coronel en Langeveld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV