Andy van der Meijde nam een andere zaakwaarnemer, want de zijne zat 'in de bajes'

Andy van der Meijde nam een andere zaakwaarnemer, want de zijne zat 'in de bajes'

Andy van der Meijde nam een andere zaakwaarnemer, want de zijne zat 'in de bajes' Matchfixing is nog altijd een flink probleem in de voetballerij. In de tijd dat Andy van der Meijde in Italië bij Inter Milan speelde, kwam hij daar ook achter. 'Ik belde mijn zaakwaarnemer, maar die zei: "Je kan beter een andere nemen, want ik moet een paar jaar de bajes in".' VTBL is elke zondag om 21.30 uur te zien op RTL 7. Je kunt elke aflevering van VTBL terugkijken bij Gids.tv. Willem van Hanegem bij VTBL: 'Zit ik weer tegenover die twee sukkels' Bekijk deze video »
Voetbal :

Matchfixing is nog altijd een flink probleem in de voetballerij. In de tijd dat Andy van der Meijde in Italië bij Inter Milan speelde, kwam hij daar ook achter. 'Ik belde mijn zaakwaarnemer, maar die zei: "Je kan beter een andere nemen, want ik moet een paar jaar de bajes in".'

VTBL is elke zondag om 21.30 uur te zien op RTL 7. Je kunt elke aflevering van VTBL terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Andy van der Meijde nam een andere zaakwaarnemer, want de zijne zat 'in de bajes' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: telefoon, matchfixing, inter, milan, zondag, tv-programma, video, rtl, opgepakt, andy van der meijde, inter milan, rtl 7, probleem, terugkijken, vtbl

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.