We zijn er Bijna!

We zijn er Bijna!
Terug: We zijn er bijna!

We zijn er Bijna! Khalid & Sophie is met zomervakantie en dus zijn vanaf nu herhalingen te zien in de vooravond van NPO 1. Deze week het achtste seizoen van het heerlijke reisprogramma We zijn er bijna! Hierin gaat een groep ouderen om rondreis door Italië. BolognaDe reis van meer dan 4000 kilometer begint op een stadscamping aan de rand van Bologna. De begeleiders Lut en Willy verwelkomen de kampeerders met koffie en koek, zodat de groep uitgebreid kennis met elkaar maakt. Vervolgens reizen zij verder naar Novafeltria. Martine van Os maakt onderweg kennis met weduwnaar Joop. TheatertjeJoop wil niet bij de pakken neerzitten en besloot daarom mee te gaan met deze reis. Lut en Willy maakten deze reis al drie keer eerder en kennen de mooie plekjes. Voor de groep hebben zij een uitje bedacht: een exclusieve rondleiding door een klein houten theatertje in de buurt. Iets waar de gehele groep wel oren naar heeft. Bekijk ook Tijd voor MAX: Martine van Os in Spanje voor nieuw seizoen We zijn er Bijna! Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Khalid & Sophie is met zomervakantie en dus zijn vanaf nu herhalingen te zien in de vooravond van NPO 1. Deze week het achtste seizoen van het heerlijke reisprogramma We zijn er bijna! Hierin gaat een groep ouderen om rondreis door Italië.

Bologna
De reis van meer dan 4000 kilometer begint op een stadscamping aan de rand van Bologna. De begeleiders Lut en Willy verwelkomen de kampeerders met koffie en koek, zodat de groep uitgebreid kennis met elkaar maakt. Vervolgens reizen zij verder naar Novafeltria. Martine van Os maakt onderweg kennis met weduwnaar Joop.

Theatertje
Joop wil niet bij de pakken neerzitten en besloot daarom mee te gaan met deze reis. Lut en Willy maakten deze reis al drie keer eerder en kennen de mooie plekjes. Voor de groep hebben zij een uitje bedacht: een exclusieve rondleiding door een klein houten theatertje in de buurt. Iets waar de gehele groep wel oren naar heeft.

Bekijk hier alle video's en artikelen van We zijn er Bijna!

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op We zijn er Bijna! gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV