Ajax viert alvast groot kampioensfeest op parkeerdek Johan Cruijff Arena

Ajax viert alvast groot kampioensfeest op parkeerdek Johan Cruijff Arena

Ajax won gisteren met 4-1 van FC Utrecht, en doordat PSV met 1-0 ten onder ging tegen AZ zijn de Amsterdammers officieus kampioen van Nederland. Dat werd gisteren al flink gevierd met een spontaan feest op het parkeerdek van de Johan Cruijff Arena.

Dansende Ten Hag
Eén voor één kwamen de spelers naar voren om te zingen en dansen met de supporters die beneden stonden. Zelfs de normaal ietwat stijve trainer Erik ten Hag waagde zich voorzichtig aan een dansje. Hij werd ook toegezongen door de supporters. Vervolgens gooide Dusan Tadic een deel van zijn pak het publiek in en zong zelfs Marc Overmars een liedje mee.

Bekijk de beelden hieronder.

Ajax viert alvast groot kampioensfeest op parkeerdek Johan Cruijff Arena Ajax won gisteren met 4-1 van FC Utrecht, en doordat PSV met 1-0 ten onder ging tegen AZ zijn de Amsterdammers officieus kampioen van Nederland. Dat werd gisteren al flink gevierd met een spontaan feest op het parkeerdek van de Johan Cruijff Arena. Voice Kids' Silver zingt voor heel veel mensen in de ArenA Bekijk deze video » Dansende Ten HagEén voor één kwamen de spelers naar voren om te zingen en dansen met de supporters die beneden stonden. Zelfs de normaal ietwat stijve trainer Erik ten Hag waagde zich voorzichtig aan een dansje. Hij werd ook toegezongen door de supporters. Vervolgens gooide Dusan Tadic een deel van zijn pak het publiek in en zong zelfs Marc Overmars een liedje mee. Bekijk de beelden hieronder.
Voetbal :
Ajax viert alvast groot kampioensfeest op parkeerdek Johan Cruijff Arena
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ajax viert alvast groot kampioensfeest op parkeerdek Johan Cruijff Arena of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV