Angela Groothuizen nieuwe presentatrice van Obese

Angela Groothuizen nieuwe presentatrice van Obese

Angela Groothuizen is de nieuwe presentatrice van het afvalprogramma Obese, waarin tien te dikke Nederlanders de kans krijgen hun leven te veranderen. Dit jaar is er ook gekozen om meer de focus te leggen op het psychologische aspect van eten en dik zijn.

Kortere tijd
Arie Boomsma, net als Groothuizen te gast bij RTL Boulevard, zegt dat hij moeite heeft met het idee dat kilo's kwijtraken een wedstrijd is en hij moedigt daarom de keuze voor de nadruk op de psyche aan. Een andere belangrijke verandering, vertelt Groothuizen, is de tijd: vroeger werden kandidaten een jaar gevolgd, nu is dat nog acht maanden.

Bekijk het hele fragment hieronder.

<em>Angela Groothuizen</em> nieuwe presentatrice van <em>Obese</em> Angela Groothuizen is de nieuwe presentatrice van het afvalprogramma Obese, waarin tien te dikke Nederlanders de kans krijgen hun leven te veranderen. Dit jaar is er ook gekozen om meer de focus te leggen op het psychologische aspect van eten en dik zijn. Arie Boomsma geeft Meghan Markle tips om in shape te komen na bevalling Bekijk deze video » Kortere tijdArie Boomsma, net als Groothuizen te gast bij RTL Boulevard, zegt dat hij moeite heeft met het idee dat kilo's kwijtraken een wedstrijd is en hij moedigt daarom de keuze voor de nadruk op de psyche aan. Een andere belangrijke verandering, vertelt Groothuizen, is de tijd: vroeger werden kandidaten een jaar gevolgd, nu is dat nog acht maanden. Bekijk het hele fragment hieronder.
TV :
Angela Groothuizen nieuwe presentatrice van Obese
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela Groothuizen nieuwe presentatrice van Obese of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV