Songfestival 2019: LIVESTREAM eerste halve finale

Songfestival 2019: LIVESTREAM eerste halve finale

Songfestival 2019: LIVESTREAM eerste halve finale Songfestival UPDATE: Dit is de volledige volgorde van de finale die op zaterdag 18 mei plaatsvindt. Vanavond vindt de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv plaats. Bekijk hierboven de livestream en mis niets van de optredens van onder anderen België, Australië en Ijsland. Het grootse liedjesfestijn begint om 21 uur. Grootste kanshebbers ontbreken vanavond nogDe grootste kanshebbers, volgens de bookmakers, komen vandaag nog niet in actie. Duncan Laurence treedt donderdag namens Nederland op in de tweede halve finale, met zijn nummer Arcade. Zweden, momenteel op een virtuele tweede plaats, is donderdag als achtste aan de beurt. Duncan is de zestiende act. Frankrijk, dat momenteel een derde plek in de polls bezit, is pas zaterdag te zien. Dat land hoeft zich nooit te kwalificeren en staat sowieso in de finale. Eerste halve finale gemist? Bekijk hem hieronder in zijn geheel terug.
Songfestival

Songfestival UPDATE: Dit is de volledige volgorde van de finale die op zaterdag 18 mei plaatsvindt.

Vanavond vindt de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv plaats. Bekijk hierboven de livestream en mis niets van de optredens van onder anderen België, Australië en Ijsland. Het grootse liedjesfestijn begint om 21 uur.

Grootste kanshebbers ontbreken vanavond nog
De grootste kanshebbers, volgens de bookmakers, komen vandaag nog niet in actie. Duncan Laurence treedt donderdag namens Nederland op in de tweede halve finale, met zijn nummer Arcade. Zweden, momenteel op een virtuele tweede plaats, is donderdag als achtste aan de beurt. Duncan is de zestiende act. Frankrijk, dat momenteel een derde plek in de polls bezit, is pas zaterdag te zien. Dat land hoeft zich nooit te kwalificeren en staat sowieso in de finale.

Eerste halve finale gemist? Bekijk hem hieronder in zijn geheel terug.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Songfestival 2019: LIVESTREAM eerste halve finale of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: frankrijk, actie, australië, belgië, eurovisie songfestival, nederland, live, finale, zweden, Songfestival, ijsland, tel aviv, halve finale, bookmakers, livestream, eurovisie, plek, Arcade, duncan laurence

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.