Monica Geuze is boos op Shownieuws en weigert met ze te praten

Monica Geuze is boos op Shownieuws en weigert met ze te praten

Meerdere BN'ers lieten zich maandag opsluiten in een hokje voor de actie Lock Me Up - Free a Girl, waarmee geprobeerd wordt meisjes uit de gedwongen prostitutie te halen. Shownieuws wilde graag met ambassadrice Monica Geuze praten, maar die is boos op het programma en weigerde dit.

Communicatiefout
Anderhalf jaar geleden maakte Shownieuws in de uitzending bekend dat Geuze zwanger was. Volgens Evert Santegoeds was dat niet zozeer het punt, maar zaten er fouten in de communicatie tussen het programma, Geuze en haar manager. Daar is ze nu al anderhalf jaar boos over. Santegoeds: 'Nu zet ze zichzelf in het middelpunt van de aandacht in plaats van het goede doel.'

Bekijk hieronder de beelden.

Monica Geuze is boos op Shownieuws en weigert met ze te praten Meerdere BN'ers lieten zich maandag opsluiten in een hokje voor de actie Lock Me Up - Free a Girl, waarmee geprobeerd wordt meisjes uit de gedwongen prostitutie te halen. Shownieuws wilde graag met ambassadrice Monica Geuze praten, maar die is boos op het programma en weigerde dit. In blijde verwachting: deze sterren krijgen een baby Bekijk deze video » CommunicatiefoutAnderhalf jaar geleden maakte Shownieuws in de uitzending bekend dat Geuze zwanger was. Volgens Evert Santegoeds was dat niet zozeer het punt, maar zaten er fouten in de communicatie tussen het programma, Geuze en haar manager. Daar is ze nu al anderhalf jaar boos over. Santegoeds: 'Nu zet ze zichzelf in het middelpunt van de aandacht in plaats van het goede doel.' Bekijk hieronder de beelden.
Entertainment :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Monica Geuze is boos op Shownieuws en weigert met ze te praten of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: actie, uitzending, boos, gedwongen prostitutie, goede doel, zwanger, prostitutie, communicatie, tv-programma, opsluiten, Shownieuws, video, meisjes, evert santegoeds, monica geuze, doel

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.