Prins Bernhard Jr. over komst Formule 1 naar Zandvoort: "Het is te gek"

Prins Bernhard Jr. over komst Formule 1 naar Zandvoort: "Het is te gek"

Het is Prins Bernhard Jr. gelukt: de Formule 1 maakt zijn rentree in Nederland, op het circuit van Zandvoort. "Het is te gek."

Hard aan gewerkt
Samen met een team van investeerders en andere initiatiefnemers heeft Prins Bernhard Jr. er de afgelopen maanden alles aan gedaan om het Formule 1-circus naar Zandvoort te laten komen. Hij is dan ook erg blij met de uitkomst: "Het is te gek. Het was een mooi traject waar we met het team hard aan hebben gewerkt."

Max op eerste plek
Heeft hij nog iets te wensen, nu het gelukt is? "Ik ben echt blij als Max Verstappen hier straks op het podium de eerste prijs gaat pakken", aldus de prins. Bekijk het hele interview onder aan deze pagina.

<em>Prins Bernhard Jr.</em> over komst Formule 1 naar Zandvoort: &quot;Het is te gek&quot; Het is Prins Bernhard Jr. gelukt: de Formule 1 maakt zijn rentree in Nederland, op het circuit van Zandvoort. "Het is te gek." Hard aan gewerktSamen met een team van investeerders en andere initiatiefnemers heeft Prins Bernhard Jr. er de afgelopen maanden alles aan gedaan om het Formule 1-circus naar Zandvoort te laten komen. Hij is dan ook erg blij met de uitkomst: "Het is te gek. Het was een mooi traject waar we met het team hard aan hebben gewerkt." Max op eerste plekHeeft hij nog iets te wensen, nu het gelukt is? "Ik ben echt blij als Max Verstappen hier straks op het podium de eerste prijs gaat pakken", aldus de prins. Bekijk het hele interview onder aan deze pagina. Bekijk ook Veronica Inside: Johan Derksen niet blij met de F1 Bekijk deze video » LIVE beelden persconferentie Formule 1 Zandvoort 2020 Bekijk deze video » Olav Mol interviewt Formule 1-baas Chase Carey over Grand Prix van Zandvoort Bekijk deze video »
Autosport :
Prins Bernhard Jr. over komst Formule 1 naar Zandvoort: "Het is te gek"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prins Bernhard Jr. over komst Formule 1 naar Zandvoort: "Het is te gek" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV