Rico Verhoeven klaar met wachten op gevecht Badr Hari

Rico Verhoeven klaar met wachten op gevecht Badr Hari

Rico Verhoeven is klaar met het wachten tot hij de ring in kan om tegen Badr Hari te vechten. Mocht het gevecht er niet komen, dan zal hij zijn contract met kickboks-organisatie Glory niet verlengen.

Wachten op revanche
De twee kickboksers streden drie jaar geleden ook al tegen elkaar, maar toen moest Hari opgeven vanwege een blessure. Sindsdien wacht Verhoeven al op een nieuwe match. In onderstaande video zet de NOS dit verhaal en de laatste ontwikkelingen op een rijtje.

<em>Rico Verhoeven</em> klaar met wachten op gevecht <em>Badr Hari</em> Rico Verhoeven is klaar met het wachten tot hij de ring in kan om tegen Badr Hari te vechten. Mocht het gevecht er niet komen, dan zal hij zijn contract met kickboks-organisatie Glory niet verlengen. Wachten op revancheDe twee kickboksers streden drie jaar geleden ook al tegen elkaar, maar toen moest Hari opgeven vanwege een blessure. Sindsdien wacht Verhoeven al op een nieuwe match. In onderstaande video zet de NOS dit verhaal en de laatste ontwikkelingen op een rijtje. Jamal Ben Saddik wil tegen Rico Verhoeven boksen Bekijk deze video » Rico Verhoeven aangezien voor Badr Hari in New York Bekijk deze video » Dino & Friends in New York: Rico Verhoeven pakt Jandino Asporaat keihard aan Bekijk deze video »
Sport :
Rico Verhoeven klaar met wachten op gevecht Badr Hari
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rico Verhoeven klaar met wachten op gevecht Badr Hari of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV