Nieuw boek Fernando Ricksen gaat over ALS-periode

Nieuw boek Fernando Ricksen gaat over ALS-periode

Nieuw boek Fernando Ricksen gaat over ALS-periode Vincent de Vries werkt momenteel aan een tweede boek over Fernando Ricksen. Dat vertelt de schrijver in het radioprogramma 'T Wordt Nu Laat op NPO Radio 2. Leven met ALSDe Vries schreef in 2013 al een boek over de oud-voetballer, maar dat eindigt met het verhaal dat Ricksen te horen krijgt dat hij ALS heeft. Het nieuwe boek gaat over hoe Ricksen vervolgens met de slopende ziekte omgaat. Het is nog niet duidelijk of het boek binnenkort of postuum uitkomt. VTBL gemist? Humberto Tan over de vechter Fernando Ricksen Bekijk deze video » Van Bommel in tranen bij onthulling standbeeld Ricksen Bekijk deze video »
Voetbal :

Vincent de Vries werkt momenteel aan een tweede boek over Fernando Ricksen. Dat vertelt de schrijver in het radioprogramma 'T Wordt Nu Laat op NPO Radio 2.

Leven met ALS
De Vries schreef in 2013 al een boek over de oud-voetballer, maar dat eindigt met het verhaal dat Ricksen te horen krijgt dat hij ALS heeft. Het nieuwe boek gaat over hoe Ricksen vervolgens met de slopende ziekte omgaat. Het is nog niet duidelijk of het boek binnenkort of postuum uitkomt.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw boek Fernando Ricksen gaat over ALS-periode of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: radio, wnl, schrijver, npo, fernando ricksen, voetballer, radio 2, boek, ziekte, ricksen, npo radio 2, Vincent de Vries


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV