Thomas Berge weer samen met liefje Cassidy Roeks

Thomas Berge weer samen met liefje Cassidy Roeks

<em>Thomas Berge</em> weer samen met liefje <em>Cassidy Roeks</em> Thomas Berge is weer gelukkig met Cassidy Roeks. De twee hebben al jaren een knipperlichtrelatie en ze hebben het momenteel weer gezellig met elkaar. Drie keer is scheepsrechtDe zanger en Cassidy begonnen al een paar jaar geleden een relatie. Maar deze liep in 2017 op de klippen. Vervolgens kwamen ze weer bij elkaar, maar vorig jaar gingen ze toch weer uit elkaar. Maar nu hebben Thomas Berge en de zangeres elkaar toch weer gevonden, zo vertelt hij in bovenstaande video. Liefde zorgt voor inspiratieHet is niet alleen goed nieuws voor Thomas zelf, dat hij weer gelukkig is in de liefde. Volgens hem zorgt dit ook weer voor inspiratie. Dus ook op muzikaal gebied kunnen zijn fans meegenieten van zijn hervonden liefde. The Passion gemist? Edwin Jonker zingt slotlied Je bent niet alleen Bekijk deze video » Merel uit Utopia doet mee aan de Lock Me Up-actie Bekijk deze video »
Entertainment :
Thomas Berge weer samen met liefje Cassidy Roeks

Thomas Berge is weer gelukkig met Cassidy Roeks. De twee hebben al jaren een knipperlichtrelatie en ze hebben het momenteel weer gezellig met elkaar.

Drie keer is scheepsrecht
De zanger en Cassidy begonnen al een paar jaar geleden een relatie. Maar deze liep in 2017 op de klippen. Vervolgens kwamen ze weer bij elkaar, maar vorig jaar gingen ze toch weer uit elkaar. Maar nu hebben Thomas Berge en de zangeres elkaar toch weer gevonden, zo vertelt hij in bovenstaande video.

Liefde zorgt voor inspiratie
Het is niet alleen goed nieuws voor Thomas zelf, dat hij weer gelukkig is in de liefde. Volgens hem zorgt dit ook weer voor inspiratie. Dus ook op muzikaal gebied kunnen zijn fans meegenieten van zijn hervonden liefde.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Thomas Berge weer samen met liefje Cassidy Roeks of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV