Peter R. de Vries doet boekje open over doodsbedreiging Ridouan Taghi

Peter R. de Vries doet boekje open over doodsbedreiging Ridouan Taghi

Peter R. de Vries wordt met de dood bedreigd door Ridouan Taghi. Dat heeft de misdaadverslaggever naar buiten gebracht, hij vertelt in de video hieronder van RTL Nieuws waarom hij met dit nieuws naar buiten treedt.

Informatie via OM
Taghi is de meest gezochte crimineel van Nederland. De politie en het OM hebben De Vries laten weten dat Taghi opdracht heeft gegeven om hem te liquideren. Peter R. laat echter weten dat hij wel wat gewend is inmiddels, als het om doodsbedreigingen gaat.

Tactiek
De Vries wil dit nieuws onder de aandacht brengen, dat lijkt hem 'tactisch' beter. Zo wil hij mensen waarschuwen en de dader laten nadenken. Hij hoopt dat de voortvluchtige crimineel zo snel mogelijk wordt aangehouden.

Peter R. de Vries doet boekje open over doodsbedreiging Ridouan Taghi Peter R. de Vries wordt met de dood bedreigd door Ridouan Taghi. Dat heeft de misdaadverslaggever naar buiten gebracht, hij vertelt in de video hieronder van RTL Nieuws waarom hij met dit nieuws naar buiten treedt. Informatie via OMTaghi is de meest gezochte crimineel van Nederland. De politie en het OM hebben De Vries laten weten dat Taghi opdracht heeft gegeven om hem te liquideren. Peter R. laat echter weten dat hij wel wat gewend is inmiddels, als het om doodsbedreigingen gaat. TactiekDe Vries wil dit nieuws onder de aandacht brengen, dat lijkt hem 'tactisch' beter. Zo wil hij mensen waarschuwen en de dader laten nadenken. Hij hoopt dat de voortvluchtige crimineel zo snel mogelijk wordt aangehouden. Peter R. de Vries: Jensen weigerde journalistieke houding aan te nemen Bekijk deze video » Peter R. De Vries in actie tegen 'karaktermoord' Olcay Gulsen Bekijk deze video » RTL Boulevard over het gevonden lichaam van 23-jarige Julie van Espen Bekijk deze video »
Nieuws :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries doet boekje open over doodsbedreiging Ridouan Taghi of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: politie, crimineel, nederland, dader, live, doodsbedreiging, nadenken, gratis, waarschuwen, tv-programma, opdracht, doodsbedreigingen, rtl, nieuws, peter r. de vries, dood, aangehouden, rtl nieuws

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.