België prutst bij repetities voor Songfestival

België prutst bij repetities voor Songfestival

Duncan Laurence kreeg de nodige kritiek te verwerken na zijn repetitie voor het Songfestival, maar ook bij de Belgische deelnemer Eliot gaat het allemaal niet even vlekkeloos. Zo is er gedoe over de trommels op het podium en het jasje van de zanger.

Onhoorbaar
Tijdens het optreden zijn een paar mensen te zien die vol overgave op grote trommels slaan, maar die zijn niet te horen omdat er geen live-instrumenten zijn toegestaan op het podium. Verder werd er dus gehannest met het jasje van Eliot: eerst zat het dicht, daarna weer open. Zal België wel goed voorbereid zijn voor de eerste halve finale vanavond?

Bekijk hieronder de hele reportage.

België prutst bij repetities voor Songfestival Duncan Laurence kreeg de nodige kritiek te verwerken na zijn repetitie voor het Songfestival, maar ook bij de Belgische deelnemer Eliot gaat het allemaal niet even vlekkeloos. Zo is er gedoe over de trommels op het podium en het jasje van de zanger. Songfestival 2019: Ilse DeLange over act Duncan Laurence Bekijk deze video » OnhoorbaarTijdens het optreden zijn een paar mensen te zien die vol overgave op grote trommels slaan, maar die zijn niet te horen omdat er geen live-instrumenten zijn toegestaan op het podium. Verder werd er dus gehannest met het jasje van Eliot: eerst zat het dicht, daarna weer open. Zal België wel goed voorbereid zijn voor de eerste halve finale vanavond? Bekijk hieronder de hele reportage.
Songfestival
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op België prutst bij repetities voor Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: repetitie, live, lied, finale, Songfestival, instrumenten, halve finale, podium, kritiek, zanger, optreden, overgave, reportage, telegraaf, de telegraaf, duncan laurence

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.