Peter R. de Vries probeert Ridouan Taghi 'stuk te maken'

Peter R. de Vries probeert Ridouan Taghi 'stuk te maken'

Peter R. de Vries staat op de dodenlijst van topcrimineel Ridouan Taghi, zo maakte De Vries vandaag bekend via Twitter. Hij weigert zich echter te laten intimideren door Taghi en heeft door middel van zijn tweet geprobeerd Taghi en de zaak 'stuk te maken'.

'Hopelijk ziet hij er vanaf'
Het 'stukmaken' van een houdt in dat een crimineel weet dat zijn plannen bekend zijn bij de autoriteiten en het slachtoffer, waardoor hij er misschien vanaf ziet. Dat hoopt De Vries nu te bereiken. De misdaadverslaggever noemt het incident 'vervelend', maar lijkt niet bijster onder de indruk: 'In mijn veertigjarige carrière heb ik wel vaker met dit bijltje gehakt.'

Bekijk hieronder het hele fragment.

Peter R. de Vries probeert Ridouan Taghi 'stuk te maken' Peter R. de Vries staat op de dodenlijst van topcrimineel Ridouan Taghi, zo maakte De Vries vandaag bekend via Twitter. Hij weigert zich echter te laten intimideren door Taghi en heeft door middel van zijn tweet geprobeerd Taghi en de zaak 'stuk te maken'. Peter R. De Vries in actie tegen 'karaktermoord' Olcay Gulsen Bekijk deze video » 'Hopelijk ziet hij er vanaf'Het 'stukmaken' van een houdt in dat een crimineel weet dat zijn plannen bekend zijn bij de autoriteiten en het slachtoffer, waardoor hij er misschien vanaf ziet. Dat hoopt De Vries nu te bereiken. De misdaadverslaggever noemt het incident 'vervelend', maar lijkt niet bijster onder de indruk: 'In mijn veertigjarige carrière heb ik wel vaker met dit bijltje gehakt.' Bekijk hieronder het hele fragment.
Misdaad :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries probeert Ridouan Taghi 'stuk te maken' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: aanslag, crimineel, bedreiging, doodsbedreiging, dodenlijst, slachtoffer, intimideren, video, nieuws, peter r. de vries, incident, aanwijzingen, stuk

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.