Allard Kalff voelde zich kindje van acht doordat Formule 1 naar Zandvoort komt

Allard Kalff voelde zich kindje van acht doordat Formule 1 naar Zandvoort komt

Bij RTL Boulevard staat autokenner Allard Kalff aan de desk om te praten over de komst van de Formule 1 naar Zandvoort. Hij wist het al een tijdje, en daarom voelde hij zich gisteravond voor het slapen gaan een kindje van acht: 'Je weet dat er een nieuwe fiets in de kamer staat, maar je moet nog even wachten.'

Top tien van circuits
Kalff weet dat Zandvoort nog altijd, ondanks dat er al 35 jaar geen Grand Prix meer is gereden, in de top tien staat met de circuits waar de meest GP's zijn verreden. Volgens hem is het ook nog eens een spannend circuit: het kleinste foutje kan al cruciaal zijn. En dat het door de jaren heen een oude bende zou zijn geworden, is 'onzin'. Kortom, goed nieuws dat Zandvoort weer op de kalender staat.

Bekijk hieronder het hele fragment.

Allard Kalff voelde zich kindje van acht doordat Formule 1 naar Zandvoort komt Bij RTL Boulevard staat autokenner Allard Kalff aan de desk om te praten over de komst van de Formule 1 naar Zandvoort. Hij wist het al een tijdje, en daarom voelde hij zich gisteravond voor het slapen gaan een kindje van acht: 'Je weet dat er een nieuwe fiets in de kamer staat, maar je moet nog even wachten.' Max Verstappen heeft veel zin in de Formule 1 GP van Zandvoort Bekijk deze video » Top tien van circuitsKalff weet dat Zandvoort nog altijd, ondanks dat er al 35 jaar geen Grand Prix meer is gereden, in de top tien staat met de circuits waar de meest GP's zijn verreden. Volgens hem is het ook nog eens een spannend circuit: het kleinste foutje kan al cruciaal zijn. En dat het door de jaren heen een oude bende zou zijn geworden, is 'onzin'. Kortom, goed nieuws dat Zandvoort weer op de kalender staat. Bekijk hieronder het hele fragment.
Formule 1 :
Allard Kalff voelde zich kindje van acht doordat Formule 1 naar Zandvoort komt
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Allard Kalff voelde zich kindje van acht doordat Formule 1 naar Zandvoort komt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV