Wie zijn de Songfestival-concurrenten van Duncan Laurence?

Wie zijn de Songfestival-concurrenten van Duncan Laurence?

Wie zijn de Songfestival-concurrenten van Duncan Laurence? In RTL Boulevard worden de belangrijkste concurrenten van Duncan Laurence nog maar eens doorgenomen. Voor wie moeten we bang zijn en van welke landen hebben we niks te dulden? Muziekkenner Ronald Molendijk praat ons bij over de laatste ontwikkelingen in Songfestival-land. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Ilse DeLange over 'ballengate' rond optreden Duncan Laurence Bekijk deze video »
Songfestival

In RTL Boulevard worden de belangrijkste concurrenten van Duncan Laurence nog maar eens doorgenomen. Voor wie moeten we bang zijn en van welke landen hebben we niks te dulden? Muziekkenner Ronald Molendijk praat ons bij over de laatste ontwikkelingen in Songfestival-land.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wie zijn de Songfestival-concurrenten van Duncan Laurence? of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.