Duncan Laurence: 'De bookmakers interesseren me niet'

Duncan Laurence: 'De bookmakers interesseren me niet'

Duncan Laurence blikt terug op zijn eerste week in Tel Aviv, waar hij druk bezig is geweest met de voorbereidingen. Hij vermaakt zich opperbest, zelfs met alle interviews. De voorspellingen van de bookmakers interessen hem echter niets.

Goed gevoel
Laurence voelt zich naar eigen zeggen goed: hij heeft niet eens door dat hij al acht dagen in Israël vertoeft, zo snel gaat de tijd voor zijn gevoel voorbij. Dat zal wellicht ook komen door alle drukte die om hem te doen is. Vandaag had hij bijvoorbeeld zestien interviews met de nationale pers. 'Op een gegeven moment ga je wel dezelfde antwoorden geven, ja.'

Liedje en videoclip
En de internationale pers, wat wil die eigenlijk van Laurence weten? 'Ik vind het vooral mooi dat ze vragen naar de betekenis achter het liedje. En ja, ze blijven ook maar vragen stellen over de videoclip.' Dan was er nog een boel gedoe over de repetitie die niet vlekkeloos verliep: 'Ik snap al die heisa echt niet!' En, tot slot, de bookmakers: ook die interesseren Laurence niets. Hij lijkt er klaar voor.

Bekijk hieronder het volledige interview.

Duncan Laurence: 'De bookmakers interesseren me niet' Duncan Laurence blikt terug op zijn eerste week in Tel Aviv, waar hij druk bezig is geweest met de voorbereidingen. Hij vermaakt zich opperbest, zelfs met alle interviews. De voorspellingen van de bookmakers interessen hem echter niets. Songfestival 2019: Ilse DeLange over act Duncan Laurence Bekijk deze video » Goed gevoelLaurence voelt zich naar eigen zeggen goed: hij heeft niet eens door dat hij al acht dagen in Israël vertoeft, zo snel gaat de tijd voor zijn gevoel voorbij. Dat zal wellicht ook komen door alle drukte die om hem te doen is. Vandaag had hij bijvoorbeeld zestien interviews met de nationale pers. 'Op een gegeven moment ga je wel dezelfde antwoorden geven, ja.' Dit is Duncan Laurence's favoriete Songfestivalliedje allertijden Bekijk deze video » Liedje en videoclipEn de internationale pers, wat wil die eigenlijk van Laurence weten? 'Ik vind het vooral mooi dat ze vragen naar de betekenis achter het liedje. En ja, ze blijven ook maar vragen stellen over de videoclip.' Dan was er nog een boel gedoe over de repetitie die niet vlekkeloos verliep: 'Ik snap al die heisa echt niet!' En, tot slot, de bookmakers: ook die interesseren Laurence niets. Hij lijkt er klaar voor. Bekijk hieronder het volledige interview.
Songfestival :
Duncan Laurence: 'De bookmakers interesseren me niet'
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Duncan Laurence: 'De bookmakers interesseren me niet' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV