Cyprus op Songfestival 2019: Tamta met 'Replay'

Cyprus op Songfestival 2019: Tamta met 'Replay'

Cyprus op Songfestival 2019: Tamta met 'Replay' Tamta beet vandaag namens Cyprus het spits af in de eerste halve finale van het Songfestival 2019. Vorig jaar werd het land tweede en dat hoopt het nu natuurlijk weer te bereiken of te overtreffen, maar dat wordt lastig. Toch hoort Tamta bij de subtop: ze staat op plek twaalf bij de bookmakers. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Netta, winnaar van vorig jaar, opent Songfestival 2019 Bekijk deze video »
Songfestival

Tamta beet vandaag namens Cyprus het spits af in de eerste halve finale van het Songfestival 2019. Vorig jaar werd het land tweede en dat hoopt het nu natuurlijk weer te bereiken of te overtreffen, maar dat wordt lastig. Toch hoort Tamta bij de subtop: ze staat op plek twaalf bij de bookmakers.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Cyprus op Songfestival 2019: Tamta met 'Replay' of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »