Slovenië op Songfestival 2019: Zala Kralj en Gašper Šantl met 'Sebi'

Slovenië op Songfestival 2019: Zala Kralj en Gašper Šantl met 'Sebi'

Slovenië op <em>Songfestival 2019</em>: Zala Kralj en Gašper Šantl met 'Sebi' Slovenië staat er redelijk goed voor bij de bookmakers (plaats achttien) en was als vijfde aan de beurt in de eerste halve finale van het Songfestival. Het duo Zala Kralj en Gašper Šantl zong in hun eigen taal het ingetogen electropop-nummer 'Sebi'. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Cyprus op Songfestival 2019: Tamta met 'Replay' Bekijk deze video »
Songfestival :
Slovenië op Songfestival 2019: Zala Kralj en Gašper Šantl met 'Sebi'

Slovenië staat er redelijk goed voor bij de bookmakers (plaats achttien) en was als vijfde aan de beurt in de eerste halve finale van het Songfestival. Het duo Zala Kralj en Gašper Šantl zong in hun eigen taal het ingetogen electropop-nummer 'Sebi'.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slovenië op Songfestival 2019: Zala Kralj en Gašper Šantl met 'Sebi' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV