Tsjechië op Songfestival 2019: Lake Malawi met 'Friend of a Friend'

Tsjechië op Songfestival 2019: Lake Malawi met 'Friend of a Friend'

Tsjechië op Songfestival 2019: Lake Malawi met 'Friend of a Friend' Tsjechië kiest net als veel landen voor een vrolijk popnummer en stuurt een heuse boyband naar Israël voor het Songfestival. Dat levert een (tot nu toe) zestiende plaats op bij de bookmakers. Niet elke noot is even zuiver, maar aanstekelijk is het wél. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Slovenië op Songfestival 2019: Zala Kralj en Gašper Šantl met 'Sebi' Bekijk deze video »
Songfestival

Tsjechië kiest net als veel landen voor een vrolijk popnummer en stuurt een heuse boyband naar Israël voor het Songfestival. Dat levert een (tot nu toe) zestiende plaats op bij de bookmakers. Niet elke noot is even zuiver, maar aanstekelijk is het wél.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tsjechië op Songfestival 2019: Lake Malawi met 'Friend of a Friend' of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »