Servië op Songfestival 2019: Nevena Božović met 'Kruna'

Servië op Songfestival 2019: Nevena Božović met 'Kruna'

Servië op Songfestival 2019: Nevena Božović met 'Kruna' De winkansen bij de bookmakers blijven constant fluctueren, maar Servië staat op dit moment op de zeventiende plaats. In de eigen Servische taal zingt Nevena Božović het nummer 'Kruna'. Het is een rustig nummer met krachtige uithalen, die Božović prima weet te halen. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Tsjechië op Songfestival 2019: Lake Malawi met 'Friend of a Friend' Bekijk deze video »
Songfestival

De winkansen bij de bookmakers blijven constant fluctueren, maar Servië staat op dit moment op de zeventiende plaats. In de eigen Servische taal zingt Nevena Božović het nummer 'Kruna'. Het is een rustig nummer met krachtige uithalen, die Božović prima weet te halen.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Servië op Songfestival 2019: Nevena Božović met 'Kruna' of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »