België op Songfestival 2019: Eliot met 'Wake Up'

België op Songfestival 2019: Eliot met 'Wake Up'

België op <em>Songfestival 2019</em>: Eliot met 'Wake Up' België scoort niet super bij de bookmakers (ze staan op dit moment op plaats achtentwintig) en dat is niet veel beter geworden na het optreden van Eliot. De jonge zanger maakt hier en daar wat foutjes tijdens zijn performance van het nummer 'Wake Up', dat maar niet los lijkt te komen. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. België prutst bij repetities voor Songfestival Bekijk deze video »
Songfestival :
België op Songfestival 2019: Eliot met 'Wake Up'

België scoort niet super bij de bookmakers (ze staan op dit moment op plaats achtentwintig) en dat is niet veel beter geworden na het optreden van Eliot. De jonge zanger maakt hier en daar wat foutjes tijdens zijn performance van het nummer 'Wake Up', dat maar niet los lijkt te komen.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op België op Songfestival 2019: Eliot met 'Wake Up' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen