Australië op Songfestival 2019: Kate Miller-Heidke met 'Zero Gravity'

Australië op Songfestival 2019: Kate Miller-Heidke met 'Zero Gravity'

Australië op Songfestival 2019: Kate Miller-Heidke met 'Zero Gravity' Australië staat er bijzonder goed voor bij de bookmakers (plaats vier) en is hiermee één van de belangrijkste concurrenten van Duncan Laurence. Zangeres Kate Miller-Heidke zorgt voor een spectaculair optreden en stopt er zelfs een stukje opera in. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. België op Songfestival 2019: Eliot met 'Wake Up' Bekijk deze video »
Songfestival :

Australië staat er bijzonder goed voor bij de bookmakers (plaats vier) en is hiermee één van de belangrijkste concurrenten van Duncan Laurence. Zangeres Kate Miller-Heidke zorgt voor een spectaculair optreden en stopt er zelfs een stukje opera in.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Australië op Songfestival 2019: Kate Miller-Heidke met 'Zero Gravity' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: australië, eurovisie songfestival, uitzending, opera, Songfestival, zangeres, gravity, bookmakers, spectaculair, miller, zero, optreden, eurovisie, npo1, duncan laurence

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.