Spanje op Songfestival 2019: Miki met 'La Venda'

Spanje op Songfestival 2019: Miki met 'La Venda'

Spanje op <em>Songfestival 2019</em>: Miki met 'La Venda' Net als Frankrijk is ook Spanje automatisch geplaatst voor de finale van het Songfestival als een van de 'grote vijf'. Spanje staat er alleszins redelijk voor bij de bookmakers: zanger Miki staat op dit moment veertiende. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Frankrijk op Songfestival 2019: Bilal Hassani met 'Roi' Bekijk deze video »
Songfestival :
Spanje op Songfestival 2019: Miki met 'La Venda'

Net als Frankrijk is ook Spanje automatisch geplaatst voor de finale van het Songfestival als een van de 'grote vijf'. Spanje staat er alleszins redelijk voor bij de bookmakers: zanger Miki staat op dit moment veertiende.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spanje op Songfestival 2019: Miki met 'La Venda' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV