Estland op Songfestival 2019: Victor Crone met 'Storm'

Estland op Songfestival 2019: Victor Crone met 'Storm'

Estland op Songfestival 2019: Victor Crone met 'Storm' Het was in eerste instantie niet helemaal verwacht, maar Estland doet het toch uitstekend op het Songfestival van dit jaar. Met het krachtige nummer 'Storm' heeft Victor Crone de harten van het Europese publiek gestolen. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. IJsland op Songfestival 2019: Hatari met 'Hatrið mun sigra' Bekijk deze video »
Songfestival

Het was in eerste instantie niet helemaal verwacht, maar Estland doet het toch uitstekend op het Songfestival van dit jaar. Met het krachtige nummer 'Storm' heeft Victor Crone de harten van het Europese publiek gestolen.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Estland op Songfestival 2019: Victor Crone met 'Storm' of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »