Wit Rusland op Songfestival 2019: ZENA met 'Like It'

Wit Rusland op Songfestival 2019: ZENA met 'Like It'

Wit Rusland op Songfestival 2019: ZENA met 'Like It' De mooie Wit-Russische ZENA kreeg met haar nummer 'Like It' de voetjes van de vloer in Tel Aviv tijdens de eerste halve finale van het Songfestival. Het nummer klinkt bijzonder internationaal, wat haar nog veel succes op kan leveren. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Estland op Songfestival 2019: Victor Crone met 'Storm' Bekijk deze video »
Songfestival

De mooie Wit-Russische ZENA kreeg met haar nummer 'Like It' de voetjes van de vloer in Tel Aviv tijdens de eerste halve finale van het Songfestival. Het nummer klinkt bijzonder internationaal, wat haar nog veel succes op kan leveren.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wit Rusland op Songfestival 2019: ZENA met 'Like It' of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »