Griekenland op Songfestival 2019: Katerine Duska met 'Better Love'

Griekenland op Songfestival 2019: Katerine Duska met 'Better Love'

Griekenland op Songfestival 2019: Katerine Duska met 'Better Love' Katerine Duska werd aangekondigd als de Griekse Amy Winehouse voor haar optreden. Dat kwam er misschien niet helemaal uit, maar 'Better Love' is één van de betere nummers van de eerste halve finale van het Songfestival. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Estland op Songfestival 2019: Victor Crone met 'Storm' Bekijk deze video »
Songfestival :

Katerine Duska werd aangekondigd als de Griekse Amy Winehouse voor haar optreden. Dat kwam er misschien niet helemaal uit, maar 'Better Love' is één van de betere nummers van de eerste halve finale van het Songfestival.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Griekenland op Songfestival 2019: Katerine Duska met 'Better Love' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: eurovisie songfestival, griekenland, live, uitzending, finale, Songfestival, download, halve finale, greece, contest, optreden, eurovisie, amy winehouse, npo1, terugkijken, add, eurovision

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.