San Marino op Songfestival 2019: Serhat met 'Say Na Na Na'

San Marino op Songfestival 2019: Serhat met 'Say Na Na Na'

San Marino op Songfestival 2019: Serhat met 'Say Na Na Na' Het onwerkelijke gebeurde: San Marino is doorgestoomd naar de finale van het Songfestival. Met een nietszeggend nummer dat ook nog eens zeer matig werd uitgevoerd wist Serhat toch de finale te halen. Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Griekenland op Songfestival 2019: Katerine Duska met 'Better Love' Bekijk deze video »
Songfestival :

Het onwerkelijke gebeurde: San Marino is doorgestoomd naar de finale van het Songfestival. Met een nietszeggend nummer dat ook nog eens zeer matig werd uitgevoerd wist Serhat toch de finale te halen.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 14, 16 en 18 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op San Marino op Songfestival 2019: Serhat met 'Say Na Na Na' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: eurovisie songfestival, live, uitzending, finale, Songfestival, download, san marino, contest, eurovisie, npo1, terugkijken, add, eurovision

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.