Martin Garrix is woest: hij voelt zich misbruikt door platenmaatschappij

Martin Garrix is woest: hij voelt zich misbruikt door platenmaatschappij

De succesvolle Nederlandse dj Martin Garrix is woest op zijn ex-manager en platenbaas Eelko van Kooten. Garrix voelt zich misbruikt en heeft het gevoel dat hij wordt neergezet als een pion van het bedrijf.

'Ik ben geen pop'
Garrix is van mening dat het platenlabel doet alsof hij door hen gefabriceerd is en dus een pion in dienst van het bedrijf is. Hij stelt: 'Ik ben geen pop. Als het zo makkelijk was om een Garrix te maken, hadden ze er wel honderd gemaakt.' Het platenlabel gaat nu in hoger beroep in de rechtszaak die door de dj is aangespannen.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Martin Garrix is woest: hij voelt zich misbruikt door platenmaatschappij De succesvolle Nederlandse dj Martin Garrix is woest op zijn ex-manager en platenbaas Eelko van Kooten. Garrix voelt zich misbruikt en heeft het gevoel dat hij wordt neergezet als een pion van het bedrijf. Kygo wil samenwerken met Martin Garrix Bekijk deze video » 'Ik ben geen pop'Garrix is van mening dat het platenlabel doet alsof hij door hen gefabriceerd is en dus een pion in dienst van het bedrijf is. Hij stelt: 'Ik ben geen pop. Als het zo makkelijk was om een Garrix te maken, hadden ze er wel honderd gemaakt.' Het platenlabel gaat nu in hoger beroep in de rechtszaak die door de dj is aangespannen. Bekijk het hele fragment hieronder.
Muziek :
Martin Garrix is woest: hij voelt zich misbruikt door platenmaatschappij
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Martin Garrix is woest: hij voelt zich misbruikt door platenmaatschappij of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV