Duncan Laurence legt de betekenis van zijn artiestennaam en tattoo uit

Duncan Laurence legt de betekenis van zijn artiestennaam en tattoo uit

Duncan Laurence legt de betekenis van zijn artiestennaam en tattoo uit Duncan Laurence is niet de echte naam van onze Songfestival-kandidaat. Hij legt uit dat hij de tweede naam als eerbetoon aan zijn moeder heeft gekozen. Ook blijkt Duncan een pientere jongen te zijn die veel met Griekse mythologie bezig is. Daarnaast kijkt hij terug én vooruit op de repetities en zijn optreden. Duncan Laurence: 'De bookmakers interesseren me niet' Bekijk deze video »
Songfestival :

Duncan Laurence is niet de echte naam van onze Songfestival-kandidaat. Hij legt uit dat hij de tweede naam als eerbetoon aan zijn moeder heeft gekozen. Ook blijkt Duncan een pientere jongen te zijn die veel met Griekse mythologie bezig is. Daarnaast kijkt hij terug én vooruit op de repetities en zijn optreden.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Duncan Laurence legt de betekenis van zijn artiestennaam en tattoo uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: eerbetoon, finale, tattoo, Songfestival, kandidaat, halve finale, optreden, moeder, telegraaf, de telegraaf, naam, duncan laurence

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.