Koningin Máxima bijna op de bon geslingerd in Ethiopië

Koningin Máxima bijna op de bon geslingerd in Ethiopië

De RVD heeft bevestigd dat er een documentaire zal worden gemaakt over koningin Máxima. Tijdens haar bezoek aan Ethiopië is ze gevolgd door een cameraploeg van de NTR. Een bezoek dat overigens niet geheel vlekkeloos verliep: ze werd aangehouden door de politie.

Bekeuringen
Het konvooi waar de auto van koningin Máxima zich ook in bevond ging met een noodgang over de Ethiopische wegen. Dat vond de politie ook, en die hield het gezelschap staande en was klaar om bekeuringen uit te delen. Bijna werd onze Máxima op de bon geslingerd, maar daar werd uiteindelijk een stokje voor gestoken.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Koningin Máxima bijna op de bon geslingerd in Ethiopië De RVD heeft bevestigd dat er een documentaire zal worden gemaakt over koningin Máxima. Tijdens haar bezoek aan Ethiopië is ze gevolgd door een cameraploeg van de NTR. Een bezoek dat overigens niet geheel vlekkeloos verliep: ze werd aangehouden door de politie. Koningin Máxima maakt indruk op de dansvloer Bekijk deze video » BekeuringenHet konvooi waar de auto van koningin Máxima zich ook in bevond ging met een noodgang over de Ethiopische wegen. Dat vond de politie ook, en die hield het gezelschap staande en was klaar om bekeuringen uit te delen. Bijna werd onze Máxima op de bon geslingerd, maar daar werd uiteindelijk een stokje voor gestoken. Bekijk het hele fragment hieronder.
Royals :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Koningin Máxima bijna op de bon geslingerd in Ethiopië of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: auto, politie, koningin, documentaire, konvooi, gestoken, fragment, bekeuringen, aangehouden, ntr

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.