Opnieuw flinke ruzie in Utopia: Gerrit maakt Adriaan belachelijk

Opnieuw flinke ruzie in Utopia: Gerrit maakt Adriaan belachelijk

Opnieuw flinke ruzie in Utopia: Gerrit maakt Adriaan belachelijk Tijdens een rondleiding voor buitenstaanders maakt Utopiaan Gerrit zijn medebewoner Adraian belachelijk, en dat schiet bij de laatste behoorlijk in het verkeerde keelgat. Adriaan zoekt de confrontatie en kan uiteindelijk zijn tranen niet bedwingen. Utopia is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Brandon en Jessie krijgen enorme ruzie in Utopia Bekijk deze video »
TV :

Tijdens een rondleiding voor buitenstaanders maakt Utopiaan Gerrit zijn medebewoner Adraian belachelijk, en dat schiet bij de laatste behoorlijk in het verkeerde keelgat. Adriaan zoekt de confrontatie en kan uiteindelijk zijn tranen niet bedwingen.

Utopia is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opnieuw flinke ruzie in Utopia: Gerrit maakt Adriaan belachelijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: ruzie, confrontatie, sbs, utopia, rondleiding, tv-programma, adriaan, sbs 6, terugkijken, utopia 2

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.