Livestream FINALE Songfestival 2019

Livestream FINALE Songfestival 2019

Livestream FINALE Songfestival 2019 Songfestival UPDATE: Dit is de volledige volgorde van de finale die op zaterdag 18 mei plaatsvindt. Zaterdagavond vindt de grote finale van het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv plaats. Bekijk hierboven de livestream en zie welk land dit jaar de Europese zangwedstrijd zal gaan winnen. Is het de gedoodverfde favoriet Duncan Laurence of gaat toch Zweden of Australië met de winst aan de haal? De live-uitzending begint om 21 uur. Bekijk hoe je het Songfestival 2019 LIVE kunt volgen 26 landen26 landen treden op in de grote finale: 20 landen die zich hebben gekwalificeerd via de halve finales, de winnaar van vorig jaar (Israël) en de zogenaamde grote vijf. Dat zijn Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Dit zijn de vijf grootste betalers aan de Eurovisie-organisatie en daarom sowieso gekwalificeerd voor de finale. Optreden MadonnaSuperster Madonna zal ook haar opwachting maken tijdens de grote finale. Ze zal een optreden verzorgen gedurende de pauze van het evenement. Het is de verwachting dat ze zowel haar nieuwe single Medellín als een medley van haar grootste hits ten gehore gaat brengen. Bekijk ook Dit is de inzending voor het Songfestival 2019: Duncan Laurence - Arcade Bekijk deze video » Eurovisie Songfestival 2019: overzicht alle 41 landen Bekijk deze video »
Songfestival :
Livestream FINALE Songfestival 2019

Songfestival UPDATE: Dit is de volledige volgorde van de finale die op zaterdag 18 mei plaatsvindt.

Zaterdagavond vindt de grote finale van het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv plaats. Bekijk hierboven de livestream en zie welk land dit jaar de Europese zangwedstrijd zal gaan winnen. Is het de gedoodverfde favoriet Duncan Laurence of gaat toch Zweden of Australië met de winst aan de haal? De live-uitzending begint om 21 uur.

Bekijk hoe je het Songfestival 2019 LIVE kunt volgen

26 landen
26 landen treden op in de grote finale: 20 landen die zich hebben gekwalificeerd via de halve finales, de winnaar van vorig jaar (Israël) en de zogenaamde grote vijf. Dat zijn Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Dit zijn de vijf grootste betalers aan de Eurovisie-organisatie en daarom sowieso gekwalificeerd voor de finale.

Optreden Madonna
Superster Madonna zal ook haar opwachting maken tijdens de grote finale. Ze zal een optreden verzorgen gedurende de pauze van het evenement. Het is de verwachting dat ze zowel haar nieuwe single Medellín als een medley van haar grootste hits ten gehore gaat brengen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Livestream FINALE Songfestival 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen