Dries Roelvink is bang voor muggen

Dries Roelvink is bang voor muggen

<em>Dries Roelvink</em> is bang voor muggen Dries Roelvink is niet bepaald gecharmeerd van alle dieren. Zo wordt hij 'krankzinnig' van vliegen, vindt hij deze beestjes heel erg vies. En de zanger is ook bang voor muggen, omdat deze volgens hem ziektes kunnen overbrengen. Daarom heeft de zanger het in De Roelvinkjes Passen Op De Winkel behoorlijk zwaar, als de familie op een boerderij aan de slag gaat. De Roelvinkjes Passen Op De Winkel is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Roelvinkjes Passen Op De Winkel terugkijken bij Gids.tv. Dave en Donny verrassen hun vader Dries Roelvink Bekijk deze video » René van der Gijp: Dries Roelvink is een kneus Bekijk deze video » Dave Roelvink en Donny Roelvink halen levensgevaarlijke capriolen uit Bekijk deze video »
Entertainment :
Dries Roelvink is bang voor muggen

Dries Roelvink is niet bepaald gecharmeerd van alle dieren. Zo wordt hij 'krankzinnig' van vliegen, vindt hij deze beestjes heel erg vies. En de zanger is ook bang voor muggen, omdat deze volgens hem ziektes kunnen overbrengen. Daarom heeft de zanger het in De Roelvinkjes Passen Op De Winkel behoorlijk zwaar, als de familie op een boerderij aan de slag gaat.

De Roelvinkjes Passen Op De Winkel is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Roelvinkjes Passen Op De Winkel terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dries Roelvink is bang voor muggen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV