André Hazes geniet volop van vakantie met gezin

André Hazes geniet volop van vakantie met gezin

<em>André Hazes</em> geniet volop van vakantie met gezin André Hazes is met zijn gezin op vakantie. Hij is met zijn vriendin Monique en zoontje André jr. neergestreken op Aruba. En via social media deelt de zanger veel beelden waarop te zien is dat hij flink aan het genieten is van de vakantie en zijn gezin. Shownieuws heeft in de video hierboven een overzicht gemaakt van alle vakantiebeelden van de familie Hazes. Monica Geuze is boos op Shownieuws en weigert met ze te praten Bekijk deze video » Thomas Berge weer samen met liefje Cassidy Roeks Bekijk deze video »
Entertainment :
André Hazes geniet volop van vakantie met gezin

André Hazes is met zijn gezin op vakantie. Hij is met zijn vriendin Monique en zoontje André jr. neergestreken op Aruba. En via social media deelt de zanger veel beelden waarop te zien is dat hij flink aan het genieten is van de vakantie en zijn gezin. Shownieuws heeft in de video hierboven een overzicht gemaakt van alle vakantiebeelden van de familie Hazes.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André Hazes geniet volop van vakantie met gezin of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV