Steven Bergwijn koopt woning in Amsterdam na Ajax-geruchten

Steven Bergwijn koopt woning in Amsterdam na Ajax-geruchten

<em>Steven Bergwijn</em> koopt woning in Amsterdam na <em>Ajax</em>-geruchten Steven Bergwijn heeft een nieuw luxe appartement gekocht. De PSV'er heeft echter een opmerkelijke woonplaats gekozen, namelijk Amsterdam. Verhuizing naar Ajax?In bovenstaande video van Shownieuws is het appartement ter waarde van 1 miljoen euro te zien. Het is nogal opmerkelijk dat de voetballer van PSV een woning koopt in Amsterdam. Gisteren gingen volop geruchten dat hij naar Ajax zou gaan, maar dit werd stellig door zijn trainer Mark van Bommel ontkend. Joël Veltman vindt Steven Bergwijn een 'hele goede speler' Bekijk deze video » Mark van Bommel: 'Wij verkopen niet aan Ajax' Bekijk deze video »
Voetbal :
Steven Bergwijn koopt woning in Amsterdam na Ajax-geruchten

Steven Bergwijn heeft een nieuw luxe appartement gekocht. De PSV'er heeft echter een opmerkelijke woonplaats gekozen, namelijk Amsterdam.

Verhuizing naar Ajax?
In bovenstaande video van Shownieuws is het appartement ter waarde van 1 miljoen euro te zien. Het is nogal opmerkelijk dat de voetballer van PSV een woning koopt in Amsterdam. Gisteren gingen volop geruchten dat hij naar Ajax zou gaan, maar dit werd stellig door zijn trainer Mark van Bommel ontkend.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Steven Bergwijn koopt woning in Amsterdam na Ajax-geruchten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV