Ongemakkelijk: Gerard Ekdom feliciteert geïrriteerde luisteraar

Ongemakkelijk: Gerard Ekdom feliciteert geïrriteerde luisteraar

Ongemakkelijk: Gerard Ekdom feliciteert geïrriteerde luisteraar Gerard Ekdom heeft het even zwaar in zijn radioprogramma bij Radio 10. De dj denkt een leuk bericht te brengen aan luisteraar Gea, door haar te feliciteren met haar 12-jarig huwelijk. Maar helaas zit Gea daar niet op te wachten en ze reageert in bovenstaande video behoorlijk pissig en kortaf. Gouden RadioRing voor Ekdom in de Ochtend Bekijk deze video » Zilveren Radioster Man voor Gerard Ekdom Bekijk deze video » Gerard Ekdom naar Radio 10: dit is waarom Bekijk deze video »
Amusement

Gerard Ekdom heeft het even zwaar in zijn radioprogramma bij Radio 10. De dj denkt een leuk bericht te brengen aan luisteraar Gea, door haar te feliciteren met haar 12-jarig huwelijk. Maar helaas zit Gea daar niet op te wachten en ze reageert in bovenstaande video behoorlijk pissig en kortaf.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ongemakkelijk: Gerard Ekdom feliciteert geïrriteerde luisteraar of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: huwelijk, radio, gerard ekdom, jarig, zwaar, radio 10

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.