Paris Hilton haalt keihard uit naar Lindsay Lohan

Paris Hilton haalt keihard uit naar Lindsay Lohan

<em>Paris Hilton</em> haalt keihard uit naar <em>Lindsay Lohan</em> Paris Hilton kan geen goed woord bedenken als het om Lindsay Lohan gaat. De realityster wordt in de talkshow van Andy Cohen gevraagd om drie aardige dingen over Lohan te zeggen. Maar Paris komt niet verder dan ‘saai’ en ‘gênant’. Ook onthult de blondine in bovenstaande video dat ze ‘misschien’ weleens heeft gekust met Miley Cyrus in een nachtclub… Monica Geuze is boos op Shownieuws en weigert met ze te praten Bekijk deze video » Ilse DeLange over 'ballengate' rond optreden Duncan Laurence Bekijk deze video » Mick Jagger danst weer als vanouds na hartoperatie Bekijk deze video »
Entertainment :
Paris Hilton haalt keihard uit naar Lindsay Lohan

Paris Hilton kan geen goed woord bedenken als het om Lindsay Lohan gaat. De realityster wordt in de talkshow van Andy Cohen gevraagd om drie aardige dingen over Lohan te zeggen. Maar Paris komt niet verder dan ‘saai’ en ‘gênant’. Ook onthult de blondine in bovenstaande video dat ze ‘misschien’ weleens heeft gekust met Miley Cyrus in een nachtclub…

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Paris Hilton haalt keihard uit naar Lindsay Lohan of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV