Denk: ‘Allahu Akbar roepen tijdens Dodenherdenking is geen verstoring'

Denk: ‘Allahu Akbar roepen tijdens Dodenherdenking is geen verstoring'

Ayat Zaki van Denk vindt dat er best tijdens Dodenherdenking 'Allahu Akbar' mag worden geroepen. Deze woorden werden op 4 mei geroepen door gevangenen tijdens een herdenking in Vught, en ook in Amsterdam. Maar volgens Zaki is het geen verstoring.

Zaki begrijpt 'drama' niet
Zaki laat in een vergadering van de stadsdeelcommissie weten dat hij niet begrijpt dat het gelijk een heel 'drama' is als een paar jongens op 4 mei 'Allahu Akbar' roepen. Volgens hem is er niet met de jongens gepraat en kunnen er dus geen conclusies worden getrokken. De politicus legt zijn standpunt uit in onderstaande video van De Telegraaf.

<em>Denk</em>: ‘Allahu Akbar roepen tijdens <em>Dodenherdenking</em> is geen verstoring' Ayat Zaki van Denk vindt dat er best tijdens Dodenherdenking 'Allahu Akbar' mag worden geroepen. Deze woorden werden op 4 mei geroepen door gevangenen tijdens een herdenking in Vught, en ook in Amsterdam. Maar volgens Zaki is het geen verstoring. Mark Rutte over schreeuwers dodenherdenking: 'Muil houden' Bekijk deze video » Zaki begrijpt 'drama' nietZaki laat in een vergadering van de stadsdeelcommissie weten dat hij niet begrijpt dat het gelijk een heel 'drama' is als een paar jongens op 4 mei 'Allahu Akbar' roepen. Volgens hem is er niet met de jongens gepraat en kunnen er dus geen conclusies worden getrokken. De politicus legt zijn standpunt uit in onderstaande video van De Telegraaf. Bekijk de 4 mei herdenking op de Waalsdorpervlakte Bekijk deze video » Bekijk de Nationale Dodenherdenking op de Dam terug Bekijk deze video » Tunahan Kuzu van Denk provoceert in Israël en wordt aangehouden Bekijk deze video »
Politiek :
Denk: ‘Allahu Akbar roepen tijdens Dodenherdenking is geen verstoring'
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Denk: ‘Allahu Akbar roepen tijdens Dodenherdenking is geen verstoring' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV