Losgeraakte glazenwassersmand knalt tegen Devon Tower

Losgeraakte glazenwassersmand knalt tegen Devon Tower

Losgeraakte glazenwassersmand knalt tegen <em>Devon Tower</em> Een glazenwassersmand is woensdag losgeraakt in Oklahoma City en dat zorgde voor een behoorlijk gevaarlijke situatie. Door de wind raakte de mand los op een hoogte van 257 meter, en zwaaide vervolgens gevaarlijk langs de Devon Tower en raakt deze zelfs ook. De brandweerlieden hebben de bak weten te stabiliseren en proberen de inzittenden veilig weer op de grond te krijgen. Gevaarlijke nieuwe hype: oneetbare dingen eten met Shell On Challenge Bekijk deze video » Dave Roelvink en Donny Roelvink halen levensgevaarlijke capriolen uit Bekijk deze video » De Gordon tegen Dino Show: gevaarlijke stunt Roy Donders Bekijk deze video »
Nieuws :
Losgeraakte glazenwassersmand knalt tegen Devon Tower

Een glazenwassersmand is woensdag losgeraakt in Oklahoma City en dat zorgde voor een behoorlijk gevaarlijke situatie. Door de wind raakte de mand los op een hoogte van 257 meter, en zwaaide vervolgens gevaarlijk langs de Devon Tower en raakt deze zelfs ook. De brandweerlieden hebben de bak weten te stabiliseren en proberen de inzittenden veilig weer op de grond te krijgen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Losgeraakte glazenwassersmand knalt tegen Devon Tower of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV