Tom Dumoulin twijfelt of hij Tour de France kan rijden

Tom Dumoulin twijfelt of hij Tour de France kan rijden

Tom Dumoulin weet nog niet of hij de Tour de France kan rijden. De wielrenner kwam gisteren hard ten val tijdens de Giro en moest afstappen.

Snel herstellen
Dumoulin wil alles nog een keer laten controleren en kijken of hij snel genoeg kan herstellen voor de Tour. De sportman heeft veel last en wil zeker weten of zijn pezen nog helemaal goed zijn. Dat vertelt hij in onderstaande video van de NOS.

Tom Dumoulin twijfelt of hij Tour de France kan rijden Tom Dumoulin weet nog niet of hij de Tour de France kan rijden. De wielrenner kwam gisteren hard ten val tijdens de Giro en moest afstappen. Snel herstellenDumoulin wil alles nog een keer laten controleren en kijken of hij snel genoeg kan herstellen voor de Tour. De sportman heeft veel last en wil zeker weten of zijn pezen nog helemaal goed zijn. Dat vertelt hij in onderstaande video van de NOS. Samenvatting Giro d'Italia etappe 4 Bekijk deze video » Tom Dumoulin start met pijn en moeite aan etappe 5 van de Giro d'Italia Bekijk deze video » Beelden van de val van Tom Dumoulin in de Giro d'Italia Bekijk deze video »
Wielrennen :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tom Dumoulin twijfelt of hij Tour de France kan rijden of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nos, blessure, Tour de France, tom dumoulin, tourdefrance, giro, sportman, wielrenner, video, kijken, val

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.