Bekijk laatste repetitie van Duncan Laurence voor Songfestival-optreden

Bekijk laatste repetitie van Duncan Laurence voor Songfestival-optreden

Duncan Laurence heeft vandaag voor de laatste keer gerepeteerd, voordat hij echt moet optreden op het Eurovisie Songfestival. Bekijk de beelden in onderstaande video van De Telegraaf.

Ballengate
In de video is te zien hoe de lichtbal wordt gebruikt tijdens het optreden. Eerder was er veel ophef rond ‘ballengate’, aangezien dit niet volgens plan en rommelig verliep.

Punten scoren voor finaleplek
Duncan speelt woensdagavond voor de jury, die dan punten gaat geven. Donderdagavond treedt de Nederlandse zanger live op in de halve finale, in de hoop genoeg publieksstemmen binnen te slepen voor een plek in de finale van het Songfestival, aanstaande zaterdag.

Bekijk laatste repetitie van <em>Duncan Laurence</em> voor <em>Songfestival</em>-optreden Duncan Laurence heeft vandaag voor de laatste keer gerepeteerd, voordat hij echt moet optreden op het Eurovisie Songfestival. Bekijk de beelden in onderstaande video van De Telegraaf. Bekijk ook Ilse DeLange over 'ballengate' rond optreden Duncan Laurence Bekijk deze video » BallengateIn de video is te zien hoe de lichtbal wordt gebruikt tijdens het optreden. Eerder was er veel ophef rond ‘ballengate’, aangezien dit niet volgens plan en rommelig verliep. Punten scoren voor finaleplekDuncan speelt woensdagavond voor de jury, die dan punten gaat geven. Donderdagavond treedt de Nederlandse zanger live op in de halve finale, in de hoop genoeg publieksstemmen binnen te slepen voor een plek in de finale van het Songfestival, aanstaande zaterdag. Wie zijn de Songfestival-concurrenten van Duncan Laurence? Bekijk deze video » Duncan Laurence: 'De bookmakers interesseren me niet' Bekijk deze video »
Songfestival :
Bekijk laatste repetitie van Duncan Laurence voor Songfestival-optreden
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk laatste repetitie van Duncan Laurence voor Songfestival-optreden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV