Samenvatting De Graafschap - Ajax

Samenvatting De Graafschap - Ajax

Alle hoogtepunten De Graafschap - Ajax

Bekijk de samenvatting en alle goals van de Eredivisiewedstrijd tussen De Graafschap en Ajax.

Ajax speelt op woensdag 15 mei haar laatste duel van het seizoen tegen De Graafschap. De wedstrijd in De Vijverberg start om 19.30 en staat onder leiding van Danny Makkelie.

Ajax is zo goed als kampioen, er moeten hele gekke dingen gebeuren om ze nog van het kampioenschap af te houden. Ajax start in de meest sterke opstelling, met Klaas Jan Huntelaar in de spits.

Samenvatting De Graafschap - Ajax Alle hoogtepunten De Graafschap - Ajax Bekijk de samenvatting en alle goals van de Eredivisiewedstrijd tussen De Graafschap en Ajax. Samenvatting De Graafschap - Ajax Bekijk deze video » De Graafschap - Ajax 0-1 door Lasse Schöne Bekijk deze video » De Graafschap - Ajax 1-2 door Nico Tagliafico Bekijk deze video » De Graafschap - Ajax 1-1 door Youssef El Jebli Bekijk deze video » De Graafschap - Ajax 1-3 door Dusan Tadic Bekijk deze video » De Graafschap - Ajax 1-4 door Dusan Tadic Bekijk deze video » Ajax kampioen van Nederland! Bekijk de beelden van de uitreiking Bekijk deze video » Ajax speelt op woensdag 15 mei haar laatste duel van het seizoen tegen De Graafschap. De wedstrijd in De Vijverberg start om 19.30 en staat onder leiding van Danny Makkelie. Ajax is zo goed als kampioen, er moeten hele gekke dingen gebeuren om ze nog van het kampioenschap af te houden. Ajax start in de meest sterke opstelling, met Klaas Jan Huntelaar in de spits. Samenvatting Ajax - FC Utrecht Bekijk deze video » Mark van Bommel: 'Wij verkopen niet aan Ajax' Bekijk deze video »
Samenvatting :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting De Graafschap - Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: Ajax, de graafschap, samenvatting, graafschap


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV