Samenvatting PSV - Heracles Almelo

Samenvatting PSV - Heracles Almelo

Alle hoogtepunten PSV - Heracles Almelo

Bekijk de samenvatting en alle goals van de Eredivisiewedstrijd tussen PSV en Heracles Almelo


PSV speelt op woensdag 15 mei haar laatste duel van het seizoen tegen Heracles Almelo. De wedstrijd in het Philips Stadion start om 19.30 en staat onder leiding van Bas Nijhuis.

PSV moet vandaag met dubbele cijfers winnen om nog kans te maken op het kampioenschap. Echter is er wel nog een kans voor de ploeg van Mark van Bommel, maar dan zal Ajax moeten verliezen.

Samenvatting <em>PSV - Heracles Almelo</em> Alle hoogtepunten PSV - Heracles Almelo Bekijk de samenvatting en alle goals van de Eredivisiewedstrijd tussen PSV en Heracles Almelo Samenvatting PSV - Heracles Almelo Bekijk deze video » PSV speelt op woensdag 15 mei haar laatste duel van het seizoen tegen Heracles Almelo. De wedstrijd in het Philips Stadion start om 19.30 en staat onder leiding van Bas Nijhuis. PSV moet vandaag met dubbele cijfers winnen om nog kans te maken op het kampioenschap. Echter is er wel nog een kans voor de ploeg van Mark van Bommel, maar dan zal Ajax moeten verliezen. Mark van Bommel: 'Wij verkopen niet aan Ajax' Bekijk deze video »
Samenvatting :
Samenvatting PSV - Heracles Almelo
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting PSV - Heracles Almelo of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV