Samenvatting Fortuna Sittard - Feyenoord

Samenvatting Fortuna Sittard - Feyenoord

Alle hoogtepunten Fortuna Sittard - Feyenoord

Bekijk de samenvatting en alle goals van de Eredivisiewedstrijd tussen Fortuna Sittard en Feyenoord


Feyenoord speelt op woensdag 15 mei haar laatste duel van het seizoen tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd in het Fortuna Sittard Stadion start om 19.30 en staat onder leiding van Serdar Gozubuyuk.

Feyenoord pakt de derde plaats in de Eredivisie dit seizoen. In de afscheidswedstrijd van Robin van Persie werd afgelopen zondag van ADO verloren. Giovanni van Bronckhorst zit vandaag voor het laatst op de bank. Orkun Kokcu, Bart Nieuwkoop en Dylan Vente starten in de basiself.

Fortuna Sittard speelt zich knap vrij van degradatievoetbal, en speelt dus volgend jaar nog in de Eredivisie.

Samenvatting <em>Fortuna Sittard - Feyenoord</em> Alle hoogtepunten Fortuna Sittard - Feyenoord Bekijk de samenvatting en alle goals van de Eredivisiewedstrijd tussen Fortuna Sittard en Feyenoord Samenvatting Fortuna Sittard - Feyenoord Bekijk deze video » Feyenoord speelt op woensdag 15 mei haar laatste duel van het seizoen tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd in het Fortuna Sittard Stadion start om 19.30 en staat onder leiding van Serdar Gozubuyuk. Feyenoord pakt de derde plaats in de Eredivisie dit seizoen. In de afscheidswedstrijd van Robin van Persie werd afgelopen zondag van ADO verloren. Giovanni van Bronckhorst zit vandaag voor het laatst op de bank. Orkun Kokcu, Bart Nieuwkoop en Dylan Vente starten in de basiself. Fortuna Sittard speelt zich knap vrij van degradatievoetbal, en speelt dus volgend jaar nog in de Eredivisie.
Samenvatting :
Samenvatting Fortuna Sittard - Feyenoord
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Fortuna Sittard - Feyenoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV