De Graafschap - Ajax 0-1 door Lasse Schöne

De Graafschap - Ajax 0-1 door Lasse Schöne

De Graafschap - Ajax 0-1 door Lasse Schöne Alle hoogtepunten De Graafschap - Ajax Bekijk de samenvatting en alle goals van de Eredivisiewedstrijd tussen De Graafschap en Ajax. Samenvatting De Graafschap - Ajax Bekijk deze video » De Graafschap - Ajax 0-1 door Lasse Schöne Bekijk deze video » Bekijk de 0-1 van de wedstrijd tussen De Graafschap en Ajax. Lasse Schöne maakt de openingsgoal in de Vijverberg. Ajax op voorsprong en virtueel kampioen van de Eredivisie.
Voetbal :

Alle hoogtepunten De Graafschap - Ajax

Bekijk de samenvatting en alle goals van de Eredivisiewedstrijd tussen De Graafschap en Ajax.

Bekijk de 0-1 van de wedstrijd tussen De Graafschap en Ajax. Lasse Schöne maakt de openingsgoal in de Vijverberg. Ajax op voorsprong en virtueel kampioen van de Eredivisie.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Graafschap - Ajax 0-1 door Lasse Schöne of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wedstrijd, eredivisie, Ajax, lasse schøne, kampioen, de graafschap, samenvatting, hoogtepunten, graafschap, virtueel, goals

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.